miercuri, 2 mai 2012

Ciupercute pane

Ingrediente:
  • 10 ciupercute mici proaspete(daca aveti mai mari puteti sa le taiati,dar de preferabil sunt micute)
  • 1 ou
  • 1 catel usturoi
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Mod de preparare:
Ciupercutele le spalam bine si le curatam de pielita.
Le presaram cu putina sare si le lasam asa cam 10 minute.
Oul il batem spuma cu un praf de sare si un praf de piper.
Pe o farfurie punem putina faina alba,iar pe alta putin pesmet.
Usturoiul il curatam si il spalam.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie si punem catelul de usturoi.
Il lasam cam 1 minut cat sa se aromatizeze foarte putin uleiul.
Luam ciupercutele ,le trecem prin faina,prin ou batut apoi prin pesmet.
Le punem in tigaie la prajit.
Le rumenim pe toate partile.

Cand sunt gata le scoatem pe un servet de bucatarie.
Le lasam putin la racorit si servim!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu