joi, 4 iulie 2013

Paste cu branza si kaizer

Ceva simplu, nu necesita mult timp de preparare si foarte bun!

Ingrediente:
  • 200 gr paste
  • 350 gr branza de vaci mai cremoasa
  • 1 lingurita unt
  • 3 oua
  • 4 linguri parmezan ras
  • 5-6 felii kaizer
  • marar verde
  • 1 ceapa verde
  • piper alb

Mod de preparare:
Intr-o oala punem mai multa apa cu putina sare si o asezam pe foc.
Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem circa 12 minute.
Cand sunt gata le scurgem si le lasam sa se racoreasca putin.
Branza o amestecam cu untul pana devine o pasta, apoi adaugam ouale, 1 lingura parmezan si putin piper.
Ceapa verde o spalam, o taiem bucatele mici, tocam si putin marar verde.
Le incorporam in compozitia de branza, adaugam pastele si amestecam usor cu o lingura.


Ungem o tava rotunde cu margarina, tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia de mai sus.
Kaizer-ul il taiem feliute subtiri si il repartizam deasupra, apoi presaram restul de parmezan.


Introducem pastele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
Cand s-au rumenit frumos deasupra, le scoatem din cuptor, le lasam la racorit si servim.


Pofta buna!