miercuri, 6 ianuarie 2016

Ficatei de pui inveliti in bacon

Simplu, bun si gustos, mai ales pentru iubitorii de ficat!

Ingrediente:
  • 500 gr ficat de pui
  • 250 gr fasii lungi de bacon afumat
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 2 lingura ulei
  • 1 lingura unt
Mod de preparare:
Ficatul de pui il tinem in apa 30 de minute.
Ii spalam apoi ii punem intr-o sita sa se scurga.
Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ficateii.
Ii lasam sa se rumeneasca usor pe o parte cam 1 minut si 1 minut pe partea cealalta.
Tragem tigaie deoparte, condimentam ficatul cu sare, piper si busuioc.

Luam fasii de bacon, punem cate un ficatel pe capatul fasiilor si rulam.
Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem bucatele de unt intre ei.

Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita 8-10 minute, cat sa se rumeneasca usor.

Cand sunt gata ii scoatem, ii asezam fierbinti pe un platou si ii acoperim.
Pofta buna!